OVER SLS CONSULT & KRISTOF SWINNEN

Hallo, mijn naam Kristof Swinnen, en ik begeleid een team van gespecialiseerde ICT-experts voor KMO’s. Ons doel is om veilige, stabiele en betaalbare ICT-oplossingen te bieden aan ondernemingen vanaf 2 werkplekken..

Na mijn opleiding “Toegepaste Informatica” aan de KHLeuven ben ik begonnen als junior ICT-consultant voor een grotere allround ICT-dienstverlener, waar ik dagelijks in contact kwam met verschillende KMO’s. Na diverse bijscholingen en doorgedreven studie kreeg ik de kans gekregen om door te groeien naar senior ICT-consultant en uiteindelijk tot Technical Architect waar ik verantwoordelijk was voor alle technische designs en opleveringen. Het viel me wel op dat ondernemers van groeiende KMO’s vaak verloren liepen in de aangeboden service van de grotere ICT-dienstverleners.

Kleinere KMO’s worden vaak gezien als “te klein”, “te lastig” door deze dienstverleners. KMO’s hebben dezelfde zorgen en vragen als grotere bedrijven, maar vaak niet de gevraagde budgetten. 

Ik besloot in 2017 de stap te zetten als freelance ICT-consultant met het idee om in Enterprise omgevingen te groeien en de nodige ervaring op te doen..

Als freelance Expert Unified Communications & Cloud consultant voor een bedrijf van meer dan 9000 gebruikers en 1500 servers werd ik techlead voor de Office 365 Exchange Online, Teams & Azure omgeving. Hier heb ik tot op heden nog steeds consultancy werkzaamheden voor. 

Daarnaast heb ik meer dan een jaar onderzocht hoe een combinatie van hedendaagse cloud technologie te bundelen in een pakket met uitgebreide security features, en dit alles aan te bieden aan KMO’s op een kost-effectieve manier.

Onze omgeving is momenteel zo geautomatiseerd en geoptimaliseerd dat we alles centraal kunnen beheren als één grote omgeving, waar al onze klanten schaalvoordelen uit kunnen halen. Bijvoorbeeld, we gebruiken security oplossingen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor kleine omgevingen, maar door deze op te delen onder onze klanten zijn ze wel beschikbaar in ons pakket.

Met deze inzichten richtte ik KMO CLOUD op, met als doel het bieden van correcte en betaalbare ICT-oplossingen op maat van KMO’s, door gebruik te maken van doorgedreven automatisatie en cloud-gerichte oplossingen. Ondertussen heeft SLS CONSULT een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd en zijn we uitgegroeid tot een team van meerdere collega’s die dagelijks instaan voor een optimale ICT-ervaring voor onze klanten.

Ons doel is om jou te laten ervaren hoe totale ICT-ontzorging in de cloud aanvoelt.

SLS CONSULT TEAM