Molenstraat 23, 3140 Keerbergen | 015 34 32 55 | info@slsconsult.be

Voeg je header hier toe

OVER SLS CONSULT & KRISTOF SWINNEN

SLS CONSULT Banner

Hallo! Mijn naam is Kristof Swinnen en samen met mijn team van ICT-enthousiastelingen voor de KMO, zijn wij gespecialiseerd in het uitbouwen van een veilige, stabiele en vooral betaalbare IT-omgeving voor ondernemingen vanaf 2 werkplekken.

Na mijn opleiding “Toegepaste Informatica” aan de KHL heb ik mijn loopband gestart als junior ICT-consultant voor een grotere allround ICT-dienstverlener waar ik dagelijks in contact kwam met KMO’s. Vervolgens mogen doorgroeien naar senior ICT-consultant en uiteindelijk naar Technical Architect waar ik verantwoordelijk was voor alle technische designs en opleveringen. Daar zag ik ook ondernemers van groeiende KMO’s verloren lopen in de aangeboden service van de grotere ICT-dienstverleners.

Door deze bedrijven worden kleinere KMO’s dikwijls gezien als “te klein”, “te lastig”. KMO’s hebben dezelfde zorgen en vragen als de grotere bedrijven maar meestal niet de nodige budgetten.

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor deze KMO dienstverlener de stap in 2017 gezet als freelance ICT-consultant met het idee om in Enterprise omgevingen te groeien en de nodige ervaring op te doen. Zo werd ik Expert Unified Communications & Cloud consultant in een bedrijf van meer 9000 gebruikers en 1500 servers waar ik het beheer deed van de Office 365 Exchange Online, Teams & Azure omgeving en waar ik nog steeds freelance werken uitvoer op dit moment.

Zo heb ik meer dan een jaar onderzocht hoe een combinatie van hedendaagse cloud technologie te bundelen in een pakket, dit volgens de regels van de kunst opgezet en gemonitord, met uitgebreide security features. Dit uit te breiden met opleiding en support en te beheren op een kost effectieve manier voor de KMO die ik nog nergens had gezien.

Op dit moment is onze omgeving zo geautomatiseerd en geoptimaliseerd dat wij alles centraal kunnen beheren als één grote omgeving waar al onze klanten schaalvoordelen uit kunnen halen. Om een voorbeeld te geven, wij gebruiken security oplossingen die niet toegankelijk zijn voor kleine omgevingen maar door deze op te delen onder onze klanten wel beschikbaar zijn in ons pakket.

Toen ik ontdekte dat het wel degelijk mogelijk was om een correcte service te bieden op maat van de KMO door het gebruik van doorgedreven automatisatie en cloud gerichte oplossingen, dit alles aan een correct tarief is KMO CLOUD geboren!

Ondertussen heeft SLS CONSULT een mooie en trouwe garde van tevreden klanten en zijn we gegroeid naar meerdere collega’s die dagdagelijks instaan voor jullie ICT ervaring!

In principe is ons doel om jou te laten ervaren hoe een totale IT-ontzorging in de cloud aanvoelt.

Kristof Swinnen
ICT Enthousiasteling voor de KMO
Kies jij ook voor TOTALE ICT ontzorging?
Molenstraat 23 – 3140 Keerbergen